Scheldeveste 29

Breng uw vakantie door op ruim 100 vierkante meter woonoppervlak in dit vrijstaande huis met een enorme tuin die aan het zicht is onttrokken. Er zijn 2 parkeerplaatsen direct bij het huis. Aangezien wij allergisch zijn, zijn honden en roken helaas niet toegestaan ​​in ons vakantiehuis. De woning is gelegen op het 5* vakantiepark Zeebad Scheldeweste, dat behoort tot de Roompot Groep en behoort tot de categorie Zwin. Ons huis is nummer 29.

De uitgebreide sportfaciliteiten van het vakantiecomplex zoals binnenzwembad, tennishal, diverse sportvelden en talrijke speeltuinen en kinderanimatie staan ​​natuurlijk ter beschikking van onze gasten.

Hier vindt u voldoende ruimte voor maximaal 6 volwassenen en een extra klein kind.

Op de begane grond bevindt zich naast de comfortabele keuken met vaatwasser en magnetron, een grote eethoek met aangrenzend een ontbijtterras en een gezellige woonkamer die uitnodigt om te ontspannen. Vanaf hier kunt u genieten van het vrije uitzicht op de tuin en het meer.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie aparte slaapkamers voor elk 2 personen. In de ouderslaapkamer is ook een kinderbedje aanwezig. De grote badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.

Een wasmachine en een droger zijn ook beschikbaar.
Wlan is gratis beschikbaar voor onze vakantiegasten.

BELANGRIJK! Uw kinderen zijn belangrijk voor ons. Het huis heeft daarom een ​​extra kinderbed en een kinderstoel. En aangezien we de magnetische aantrekkingskracht van water kennen, hebben we het terrein om veiligheidsredenen omheind.

Bezoek de verhuurwebsite