Over onze VVE

De Vereniging Van Eigenaren (VVE) heeft als doel de kwaliteit van het park te waarborgen. Ze verdedigt daarbij de belangen van de huiseigenaren door haar focus op de volgende 3 speerpunten.

1

Samenwerking met partners

Het is van groot belang dat het park in top conditie is, zodat elke huiseigenaar zoveel mogelijk plezier beleeft aan de recreatiewoning en zijn bezit haar waarde behoudt, of in waarde toeneemt.
Een aantal eigenaren heeft zich verenigd in de Vereniging Van Eigenaren (VVE) Strandpark Scheldeveste voor overleg met de partij die zorgt voor het onderhoud van de gemeenschappelijke voorzieningen en gebouwen, zoals wegen, waterpartijen, openbaar groen, straatverlichting, vuilafvoer, entree, zwembad en restaurant. Deze overeenkomst is te vinden in het ledenportaal.

2

Relatie met Nederlandse overheid

Binnen Strandpark Scheldeveste hebben we te maken met de regelgeving van de gemeente Sluis, waarvan Breskens deel uitmaakt.
Deze regelgeving geldt voor alle vakantieparken. Om onze belangen zo goed mogelijk te behartigen, bundelen wij onze krachten in Federis; federatie van de 9 grootste verenigingen van eigenaren van recreatiewoningen in de gemeente Sluis.

3

Informatievoorziening voor huiseigenaren

De VVE geeft voorlichting aan haar leden over de keuze van leveranciers, het indienen van klachten, de regels en voorschriften, het regelen van verhuur, etc.

Voordelen VVE

Door de bundeling van onze krachten kent de VVE de volgende voordelen:

Samen sterk

Samen sterk met gezamenlijke doelen en collectief bereik.

Waardebehoud

Succesvol streven naar waardebehoud en waardestijging.

Autonomie

Bewaken van de autonomie als huiseigenaren.

Collectief

Inkopen als collectief.