Over ons park

Riant, ruim, mooi, schoon, veilig, privacy, comfortabel, afwisselend, uitvalsbasis voor vele activiteiten, rustpunt in de natuur. Kortom, een van de mooiste recreatieparken in de regio!

Ons park is in 1998 in gebruik genomen binnen de vestigingsgrachten (vestes) van het voormalige Fort Frederik Hendrik. De vorm van het fort is nog altijd terug te zien in ons strandpark.

Door de unieke indeling, vele waterpartijen en open inrichting is de beleving in elke vakantiewoning weer anders. Naast de prachtige woningen en mooie landelijke inrichting beschikt het park ook over een mooi zwembad en goed restaurant.

Omgeving

Strandpark Scheldeveste ligt vlakbij de Noordzee, aan de monding van de Westerschelde, die druk bevaren wordt door imposante schepen

’s Avonds is deze rivier het prachtige decor voor de meest fantastische zonsondergangen. Ons strandpark ligt tussen duinen en karakteristieke polders; heerlijk voor een mooie wandeling of lekkere fietstocht. De locatie is iets ten westen van Breskens, het gezellige vissers- en havenstadje, dat vraagt om één of meer bezoekjes! Tegenover mooi Vlissingen, dat via de veerpont binnen 20 minuten bereikbaar is. Ons strandpark ligt vlakbij diverse andere pittoreske dorpjes maar ook bij de moderne badplaats Cadzand, het mondaine Knokke, het gezellige Sluis en historische Brugge of Middelburg en nog veel meer!

Honden

Honden zijn aangelijnd welkom op ons park, mits uitwerpselen worden opgeruimd. Sommige huizen zijn ook voor hen toegankelijk. De stranden bij Breskens zijn hondvriendelijk. Meestal aangelijnd, maar soms is het ook geoorloofd om de hond los te laten lopen.

Zeebad

Rondom Strandpark Scheldeveste zijn nog twee vakantieparken gebouwd door Roompot. Ons park wordt ook gepromoot op de gezamenlijke website van ‘Zeebad’.

ONDERSCHEIDEND

Wij zijn onderscheidend van andere recreatieparken door de volgende factoren:

Ruimer

De opzet is ruimer, met grote kavels, veel groen en diverse waterpartijen.

Waardevast

De bouw is waarde- en toekomstvast, volgens bouwbesluit en bouwvergunning.

Autonomie

De autonomie van de huiseigenaren is uniek, zonder inmenging van grote ketens.

Lagere kosten

De kosten voor het gemeenschappelijk gebruikte parkdeel zijn lager dan elders.