Type Veste

Op de hoeken van Strandpark Scheldeveste, de meest karakteristieke plekjes van het park, zijn op iedere hoek geschakelde bungalows van het type "Veste" gebouwd. Opvallend modern van architectuur, met een knipoog naar het verleden. Zo mogen we deze bungalows wel typeren, type "Veste" zijn de hoekbungalows van Strandpark Scheldeveste. Deze bungalows zijn smaakvol en comfortabel ingericht.

Via een patio (1e terras) komt men de ruime hal van deze bungalow binnen. Deze hal brengt U naar de ruime smaakvol ingerichte woonkamer met daar aan grenzend een 2e terras. De half open keuken is modern ingericht met o.a. combi- magnetron en afwasmachine*.

Op de begane grond bevindt zich één slaapkamer voor 2 personen, met daaraangrenzend een badkamer met ligbad, toilet en wasbak. Vanuit deze slaapkamer kan men naar een 3e terras.

Boven zijn 2 ruime slaapkamers, beide slaapkamers zijn ingericht met 2 éénpersoons-bedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden, kussens en moltons.
Ook vindt men boven de tweede badkamer met douche, wasbak en (toilet)*.

Rondom het huis ligt de tuin met 3 terrassen. Er zijn 6 tuinstoelen met tuintafel aanwezig. Verder is er één prive parkeerplaats naast de bungalow aanwezig.


*) De inrichting van de villa's is zeer compleet zoals; 6 bedden, een dubbel toilet, luxe keuken, combi oven, tv, terras met buitenzit, etc. Deels zijn de villa's uitgevoerd als luxe waarbij onder andere de volgende opties mogelijk zijn; grote magnetron/combi oven, afwasmachine, wasmachine, wasdroger, video recorder, ligbad, kinderbed/kinderstoel, etc. De uitvoering en inrichting kan per woning verschillen, aan boven genoemde omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.