Kijk en vergelijk...

Strandpark Scheldeveste is gebouwd waar ooit het fort "Federik Hendrik" stond. Vandaag de dag is hiervan niets meer terug te vinden maar om de historie van het gebied te benadrukken is de oorspronkelijke gracht, die rondom het fort lag, behouden en versterkt door de aangelegde waterpartijen.

Op Strandpark Scheldeveste zijn drie type villa's gelegen genaamd de types Schelde, Zwin en Veste. Op de meest karakteristieke plekjes van het park, de hoeken, zijn de geschakelde villa's van het type "Veste" gebouwd. Het overgrote deel van de villa's bestaan uit de types "Schelde" en "Zwin", welk alle vrijstaande villa's zijn.

Waar op andere parken de kavelgrootte een maximum bereikt, beginnen ze bij Strandpark Scheldeveste pas te tellen. De kleinste kavel is 400 en de grootste ruim 700 m2. De sfeer van ruimte en vrijheid op Strandpark Scheldeveste wordt versterkt door de aanwezigheid van grote waterpartijen en groene zones die als buffer tussen de bungalows dienen.

Het merendeel van de villa's wordt geheel of deels verhuurd en deel van de villa's wordt uitsluitend door de eigenaars zelf gebruikt. De woningen zijn te huur bij enkele verhuur organisaties en direct bij de eigenaren zelf, zie hiervoor het menu "woning huren".

*) De inrichting van de villa's is zeer compleet zoals; 6 bedden, een dubbel toilet, luxe keuken, combi oven, tv, terras met buitenzit, etc. Deels zijn de villa's uitgevoerd als luxe waarbij onder andere de volgende opties mogelijk zijn; grote magnetron/combi oven, afwasmachine, wasmachine, wasdroger, video recorder, ligbad, kinderbed/kinderstoel, etc. De uitvoering en inrichting kan per woning verschillen, aan boven genoemde omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend