Strandpark Scheldeveste

Op 300 meter van het prachtige strand van de Westerschelde op een steenworp afstand van Breskens ligt Strandpark Scheldeveste dat in geen vergelijk staat met welk park dan ook in de regio. Met een keur aan activiteiten of juist voor de rust, aan alles is gedacht, hier is vakantie vieren nog dat wat u ervan verwacht.

Wanneer u op zoek bent naar een vakantiebestemming in Nederland in een bungalow heeft u een enorme keuzemogelijkheid. Van luxe tot eenvoudig, en met een keur aan voorzieningen. Wij maken de keuze voor u eenvoudig. Wanneer u een vakantiebestemming zoekt voor een weekend tussendoor of voor uw welverdiende vakantie in de zomer of voor- en/of najaar dan hoeft u niet langer te zoeken.

Hier kunt u onbezorgd vakantie vieren met alle mogelijkheden binnen handbereik. Bent u wel wat lichaamsbeweging gewend, dan is er voor u de sporthal met 3 overdekte tennisbanen of een van de vele andere sporten, en natuurlijk bet overdekte zwembad. Na een paar sportieve uurtjes is het tijd om te genieten van een heerlijke versnapering op bet zonneterras aan bet water of in de sportkantine.


Doet u liever wat kalmer aan en is bet meer de rust die u zoekt dan bent u ook bier aan bet goede adres. Het park heefi diverse wandelpaden langs bet water of beter nog u zit maximaal 500 meter van bet strand verwijderd en op loopafstand van Breskens met zijn rijke visserstraditie, iets waar u zelf getuige van kunt zijn. U vindt er de vissers- en jachthaven, bet visserijmuseum en de vele uitgaansgelegenheden.